PRIVACY POLICY

RESPONSIBLE ENTITIES

For the purposes of the Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27th April 2016 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data, and repealing Directive 95/46/EC (hereinafter referred to as “GDPR”), the responsible entity is “Innovation Capital” AD, UIC 205457880 with seat and address of management in 6 Nikola Vaptsarov Blvd, 2nd  Floor, Sofia, Lozenets district, Bulgaria, represented by Mr Vasil Hristov and Mr Dimitar Kostov, in the capacity of controller of your personal data (hereinafter referred to as the “Controller”) is the responsible entity and processes your personal data lawfully, in good faith and a transparent manner.

With an Operational Agreement signed on 28th March 2019, between Innovation Accelerator Bulgaria AD with UIC 205457880 (currently with the new company name Innovation Capital AD) and Fund Manager of Financial Instruments in Bulgaria EAD with UIC 203740812, the Controller has been awarded a public procurement for the implementation of a financial instrument “Fund for acceleration and initial financing stage I with the amount of the public financial resource of EUR 14 million”. The financial instrument is implemented in accordance with Priority Axis 2, Investment Priority 2.1 of the Operational Program “Innovation and Competitiveness” (OPIC), which focuses on supporting the promotion of entrepreneurship and facilitating access to finance for enterprises, and on improving the survival rate of Small and Medium Enterprises (“SMEs”), including through the development of entrepreneurship. In this regard, the Controller is the founder and manager of the alternative investment fund Innovation Accelerator Bulgaria Fund KDA, UIC 205910918, whose company name has been changed and is currently Innovation Capital Fund KDA (hereinafter referred to as the “Fund”)

The Controller is alternative investment funds manager, whose assets do not exceed those established in Art. 197, para. 1 of the Collective Investment Schemes and Other Undertakings for Collective Investment Act (“CISOUCIA”) thresholds, registered under Art. 214 of CISOUCIA with Decision № 121 of 29th January 2019 of the Financial Supervision Commission of the Republic of Bulgaria (“FSC”) in the register under Art. 30, para. 1, item 7 of the Financial Supervision Commission Act (“FSCA”), kept by the FSC.

For any questions related to the data protection, you can contact the representatives of the Controller via e-mail at apply@innovationcapital.bg or by sending a written request to the office of the Controller located at 6 Nikola Vaptsarov Blvd, second floor, Sofia, Republic of Bulgaria.

 

POLICY

This privacy policy concerns the Website https://innovationcapital.bg/ (hereinafter referred to as the “Website”) and covers the processing and protection of personal data in accordance with the GDPR requirements.

By using our Website, you consent to the collection, processing and disclosure of your personal information, as described below in this policy. In case you do not agree with this, please refrain from using this Website.

We understand the inviolability of private life and we commit to win the trust of our clients, by adopting very high standards for the protection of the personal data. Our privacy policy describes the types of personal data, which we collect and receive, the circumstances under which we collect or receive personal data, the rules and procedures we have established for its processing and safekeeping, as well as the sharing of certain types of personal data in certain limited circumstances, the procedures, which you have to follow, in case you have any questions or queries in regard to your personal data or our rules and procedures, as well as the details of the entity towards which questions or queries of such nature have to be forwarded, as well as the means of communication you use in connection with this entity.

Below you will find the information regarding:

  • the responsible person for the processing of your personal data;

  • the categories of personal data we process;

  • the circumstances under which we process the personal data;

  • the goals and legal reasons for the processing of personal data;

  • the terms for personal data storing and security measures on such data;

  • how to exercise your rights under the GDPR;

  • as well as in which cases and how we share your personal data with third parties.

 

WHAT TYPES OF INFORMATION AND DATA DO WE COLLECT?

Contact details: full name, email address, telephone number, company/institution, in case you send us a query, in case you subscribe to our newsletter, or in case you register in our Website.

Information regarding the application for an investment: full name; permanent address; citizenship; e-mail address; phone number; criminal record data; citizenship, etc.

Details for the Website’s use: you can learn more about the information regarding your relationship with the Website, as well as its settings and management in this privacy policy, in chapter Use of “cookies”.

When you visit our Website, our server temporarily records details of your access in its logs. These logs contain the following data, and are stored until their automatic deletion:

  • The IP address of the computer making the request;

  • The date and time of your request;

  • The requested URI;

  • The amount of data transferred to you in response;

  • Whether the request was successfully processed or not;

  • Identifying data about the browser and operating system you use;

  • The referring website from which you made the request;

  • The name of your Internet Service Provider.

 

The purpose of recording this data is to enable us to maintain the Website (by establishing a TCP/IP connection), to ensure the proper functioning of our servers, the technical administration of our infrastructure, and the optimization of our services. Your IP address will be analysed in case of unauthorized access or attacks on our infrastructure only.

No further information from you is required to access our Website.

 

INFORMATION COLLECTION METHOD

We process your personal data:

  • Based on the information you provide in case you send an email to our email address listed on the Website;

  • By filling in data in the “Apply” section, by which you can apply for an investment from the Fund;

  • Automatically via cookies, in accordance with the applicable legislation, we use tracking technology such as cookies for the anonymous collection of your data.

 

WHY WE COLLECT YOUR INFORMATION?

The Controller processes your personal data for the purposes of carrying out its investment activities and in managing its relationships with applicants and/or recipients of investments, before and/or during concluded investment contracts and/or convertible loan agreements. If you apply for an investment from the Fund, the Controller will have to process your personal data for the purposes of assessing the eligibility of the investment and the absence of conflict with the investment restrictions of the managed fund in relation to the legal entity you represent.

The Controller is obliged under the Operational Agreement to process your personal data for the purposes of preventing money laundering, terrorist financing and misuse of European funds. The administrator is obliged to identify the beneficial owners and legal representatives of the person applying for investment, i.e. to process personal data from the identity document (passport), including, but not limited to, when the person applies for the first time for an investment. This processing also includes fulfilment of a legal obligation to check and take a copy of the identity document (according to Art. 53, para. 1 of the Bulgarian Measures Against Money Laundering Act (“MAMLA”). The data is processed for the period and purpose established in the MAMLA and the Bulgarian Anti-Terrorist Financing Measures Act. Personal data will only be processed for the purposes they were collected for. It is possible that your personal data will be processed in order to invite you to events organized by the Administrator or to send you the information in connection with the investment activity of the Fund.

We use the information:

  • to answer your queries and to provide the services you have requested;

  • to analyze the effectiveness of our Website (we may process your information on an anonymous basis to improve the Website's performance)

  • for marketing purposes related to our new services and offers

We also use information in other ways permitted under current law.

 

MEASURES FOR SECURING YOUR PERSONAL DATA

In order to secure your personal data, we have implemented technical and organisational measures that meet the requirements of the GDPR and require any third-party service providers we use to do the same.

When we use third parties to provide the services, for example, email and infrastructure service providers, these third parties are only engaged after a comprehensive review of the documentation and whether they meet the requirements of the Regulation. This review carefully considers each third party’s competence as well as their technical and organisational data protection measures. The results of this review are recorded in writing and a data processing agreement which is compliant with Article 28 of the GDPR and signed with the third party.

Your data is stored only on secure servers, accessible only by several authorised employees. When you use a form on our Website to send us data, this transmission is only performed via encrypted TLS connection.

 

DATA ACCESS BY THIRD-PARTY SERVICE PROVIDERS FROM NON-EU AND NON-EЕА COUNTRIES

In order to provide our services, we use third-party services located outside the European Economic Area. To protect your personal data in this case, we have signed special data processing agreements with these service providers.

We use the following third-party service providers:

  • Service providers which we use for sending emails;

  • Service providers that offer server storage.

 

DELETION OF PERSONAL DATA

We only keep and process personal data as long as it is necessary. When the purpose of the data processing has been fulfilled, your personal data will be deleted in accordance with our personal data retention policy, unless we are legally required to retain it.

 

YOUR RIGHTS

In accordance with the GDPR you have the following rights concerning your personal data:

  • The right to access your personal data;

  • The right to correct or delete your personal data;

  • The Right to be “forgotten”;

  • The right to restrict processing of your personal data;

  • The right to object the processing of your personal data;

  • The right to data portability;

  • The right to confirm whether your personal data is being processed or not.

If you have given your consent for the processing of your personal data, you can withdraw this consent at any time. Such a withdrawal of consent will only affect the processing of your data after it is given.

In case we continue to process your personal data because we assess our legitimate interests to do so outweigh your legitimate interests (under Article 6, paragraph 1(f) of the GDPR) you may object to this processing. This is only applicable in the case where the processing of personal data is not required for us to fulfil a contract with you. To exercise such an objection, we request that you detail the grounds based on which we should no longer process your personal data. We will check the details of your circumstances based on the grounds you provide, and either stop processing your personal data, or detail to you the legal basis on which we continue to process your personal data.

 

HOW YOU CAN EXERCISE YOUR RIGHTS

In case you wish to exercise any of these rights, you will need to provide proof of identification that you are the person to whom the data relates. The data you will receive includes data we have related to you, the source of that data, the recipients, or types of recipients to whom the data was transferred, and the purposes for which the data was stored. To exercise these rights, please contact a representative of the Controller at the email address given above.

 

SECURITY

We take reasonable technical and organisational precautions to prevent the loss, misuse, or alteration of your personal information.

 

We have put in place various security procedures. For example, our security and privacy policies are periodically reviewed and enhanced as necessary and only authorised personnel have access to personal data. We use secure server software (SSL) to encrypt the information you input before it is sent to us, and our database is hosted in a secure data centre. Whilst we cannot ensure or guarantee that loss, misuse, or alteration of data will not occur, we use our best efforts to prevent this.

Our Website may contain links to other websites which are outside our control and are not covered by this Privacy Policy (“Third-Party Websites”). If you access Third-Party Websites using the links provided, the operators of such sites may collect information from you which will be used by them in accordance with their own privacy policies, which may differ from ours. We encourage you to review the privacy policies of those Third-Party Websites so that you understand if/how they collect and/or use information from you or your computer.

 

COMPLAINTS

In any case, under the applicable legislation, if you consider that the processing of personal data relating to you infringes the GDPR, you have the right to lodge a complaint with the supervisory authority in the state of your habitual residence, place of work or place of the alleged infringement.

The supervisory authority that is responsible for monitoring the application of the GDPR in Bulgaria, in order to protect the fundamental rights and freedoms of natural persons in relation to processing their personal data is the Commission for Personal Data Protection (“CPDP”), with which you can contact as follows:

  • personally at 2 Prof. Tsvetan Lazarov Blvd, Sofia, Bulgaria, postcode 1592;

  • by letter sent to 2 Prof. Tsvetan Lazarov Blvd, Sofia, Bulgaria, postcode 1592;

  • by fax: (+359)29153525;

  • via email: kzld@cpdp.bg;

  • through the website of CPDP at https://www.cpdp.bg/.

 

CONTACT

In case you have further questions or wish to contact us, you can do so through our Website at https:/www.innovationcapital.bg. When you do so, the data required to answer your query will be automatically saved and processed. Your data will not be transferred to third parties unless the Controller has a lawful ground to do so.

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 

ОТГОВОРНИ ОРГАНИЗАЦИИ

За целите на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския Парламент и на съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни (наричан по-долу за краткост „Регламента“), „Иновейшън Кепитъл“ АД с ЕИК 205457880, със седалище  и адрес на управление в гр. София,  кв. Лозенец, бул. „Никола Вапцаров“ № 6, ет. 2, представлявано от г-н Васил Христов и г-н Димитър Костов, в качеството на администратор на лични данни (наричано по-долу за краткост „Администратора“) е отговорно за обработката на Вашите лични данни по законосъобразен, добросъвестен и по прозрачен начин.

С Оперативно споразумение, подписано на 28 март 2019 г., между „Иновейшън Акселерейтър България“ АД с ЕИК 205457880 (понастоящем с ново фирмено наименование „Иновейшън Кепитъл“ АД) и „Фонд мениджър на финансови инструменти в България“ ЕАД с ЕИК 203740812, на Администратора е възложена обществена поръчка за изпълнение на финансов инструмент „Фонд за ускоряване и начално финансиране етап I с размер на публичния финансов ресурс от 14 млн. евро“. Финансовият инструмент се изпълнява в съответствие с приоритетна ос 2, инвестиционен приоритет 2.1 на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ (ОПИК), който е фокусиран върху подкрепата за насърчаване на предприемачеството и улесняване на достъпа до финансиране за предприятия, и върху подобряване нивото на оцеляване на Малки и средни предприятия („МСП“), включително чрез развитие на предприемачеството. В тази връзка Администраторът е учредител и управлява алтернативният инвестиционен фонд „Иновейшън Акселерейтър България Фонд“ КДА, ЕИК 205910918, чието фирмено наименование е променено и понастоящем е „Иновейшън Кепитъл Фонд“ КДА (наричано по-долу за краткост „Фонда“).

Администраторът е лице, управляващо алтернативни инвестиционни фондове, чиито активи не надхвърлят установените в чл. 197, ал. 1 от Закона за дейността на колективните инвестиционни схеми и на други предприятия за колективно инвестиране („ЗДКИСДПКИ“) прагове, регистрирано по реда на чл. 214 от ЗДКИСДПКИ с Решение № 121 от 29.01.2019 г. на Комисията за финансов надзор на Република България („КФН“) в регистъра по чл. 30, ал. 1, т. 7 от Закона за комисията за финансов надзор (ЗКФН) , воден от КФН.   

            

За въпроси, свързани със защитата на данни, можете да се свържете с представители на горепосоченото дружество на имейл адрес: apply@innovationcapital.bg или като изпратите писмено запитване до адрес: гр. София, бул. „Никола Й. Вапцаров“ № 6, ет. 2.

 

ПОЛИТИКА

Тази политика за поверителност се отнася за уебсайта https://innovationcapital.bg/ (наричан по долу за краткост „Уебсайта“) и обхваща обработката и защитата на лични данни съобразно изискванията на Регламента.

Ползвайки нашия Уебсайт, Вие се съгласявате със събирането, употребата и разкриването на Вашата информация, както е обявено по-долу в тази политика. В случай че не сте съгласни, моля не използвайте този Уебсайт.

Ние разбираме важността на неприкосновеността на личния живот и се ангажираме да спечелим доверието на нашите клиенти, като приемем високи стандарти за защита на личните данни. Нашите правила описват видовете лична информация, която събираме и получаваме, обстоятелствата, при които събираме или получаваме лична информация, правилата и процедурите, които сме установили, очертаващи нейното използване и съхранение, както и споделянето на определени видове лична информация при определени ограничени обстоятелства, процедурите, които трябва да следвате, ако имате някакви въпроси или искания по отношение на личната ви информация или на нашите правила и процедури, както и данни за лицето, към което трябва да бъдат насочени такива въпроси или искания, и средствата, с които да комуникирате с това лице.

По-долу ще намерите информация относно:

  • отговорното лице за обработката на вашите лични данни

  • какви категории лични данни обработваме;

  • при какви условия обработваме данните;

  • целите и правните основания за обработването;

  • срокове за съхранение и мерки за сигурност на данните;

  • как да упражните правата си съгласно Регламента;

  • както и в кои случаи и по какъв ред споделяме вашите данни с трети лица.

 

КАКВИ ТИПОВЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДАННИ СЪБИРАМЕ?

Информация за контакт: три имена, имейл адрес, телефон, юридическо лице, в случай че ни изпратите запитване или в случай, че се регистрирате на нашия Уебсайт за събитие.

Информация във връзка с кандидатстване за инвестиция: три имена; постоянен адрес; гражданство; е-мейл адрес; телефонен номер; данни относно съдимост; гражданство и др.

Информация за ползването на сайта: може да научите повече за информацията за вашето взаимодействие с Уебсайта в настоящата политика за поверителност, а именно в глава Използване на "бисквитки".

Когато посещавате нашия Уебсайт, нашият сървър временно записва подробности за достъпа Ви в своите дневници. Тези регистрационни файлове съдържат следните данни и се съхраняват до тяхното автоматично изтриване:

  • IP адреса на компютъра, подаващ искането;

  • Датата и часът на заявката ви;

  • Заявеният URI;

  • Количеството данни, прехвърлени в отговор;

  • Дали заявката е успешно обработена или не;

  • Идентифициране на данни за браузъра и операционната система, които използвате;

  • Препращащият уебсайт, от който сте подали искането;

  • Името на Вашия доставчик на интернет услуги.

Целта на записването на тези данни е да ни се даде възможност да обслужваме Уебсайта (чрез установяване на TCP/IP връзка), да осигурим правилното функциониране на нашите сървъри, техническото администриране на нашата инфраструктура, както и оптимизирането на нашите услуги. Само в случай на неразрешен достъп или атаки на нашата инфраструктура ще бъде анализиран Вашият IP адрес.

От Вас не се изисква допълнителна информация, за да имате достъп до нашия Уебсайт.

 

НАЧИНИ ЗА СЪБИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ

Обработваме личните Ви данни:

  • въз основа на информацията, която предоставяте, в случай че изпратите имейл на нашия имейл адрес, посочен в Уебсайтa;

  • Чрез попълване на данни в раздел „Apply“, чрез който можете да кандидатстване за получаване на инвестиция от Фонда;

  • Автоматично чрез бисквитки, в съответствие с действащото законодателство използваме проследяващи технологии като бисквитки за събиране на информация за вас, на анонимна база.

 

ЗАЩО СЪБИРАМЕ ВАШИ ДАННИ?

Администраторът обработва Вашите лични данни за целите на извършване на инвестиционната си дейност и при управление на взаимоотношенията си с кандидати и/или получатели на инвестиции, преди и/или по време на сключени договори за инвестиции и/или договори за конвертируеми заеми. Ако кандидатствате за получаване на инвестиция от Фонда, Администраторът ще трябва да обработи Вашите лични данни за целите на оценката за допустимост на инвестицията и липсата на противоречие с инвестиционните ограничения на управлявания фонд по отношение на представляваното от Вас юридическо лице.

Администраторът е задължен по силата на Оперативното споразумение да обработва личните Ви данни за целите на предотвратяването на изпирането на пари, финансирането на тероризма и злоупотреби със средства от европейски фондове.  Администраторът е задължен да идентифицира действителните собственици и законните представители на лицето, кандидатстващо за инвестиция, т.е. да обработва лични данни от документа за самоличност, включително, но не само когато лицето за пръв път кандидатства за получаване на инвестиция. Това обработване включва и изпълнение на законово задължение за проверка и снемане на копие от документа за самоличност (съгласно чл. 53, ал. 1 от Закона за мерките срещу изпирането на пари („ЗМИП“). Данните се обработват за срока и целта, установени в ЗМИП и Закона за мерките срещу финансиране на тероризма. Личните данни ще бъдат обработвани единствено за целите, за които са събирани. Възможно е Вашите лични данни да бъдат обработени, за да бъдете поканени на събития, организирани от Администратора или да Ви бъде изпращана информация във връзка с инвестиционната дейност на Фонда.

Използваме информацията:

  • за да отговаряме на Вашите запитвания и за да предоставим услуги, които сте заявили;

  • за анализ на ефективността на сайта (може да обработваме вашата информация на анонимна база, за да подобрим работата на сайта);

  • за маркетингови цели, свързани с изпращане на информация за нови услуги, оферти и събития.

Използваме информация и по други начини, разрешени според действащото законодателство.

 

КАКВИ МЕРКИ ЗА ЗАЩИТА НА СЪБРАНИТЕ ДАННИ ПРЕДПРИЕМАМЕ?

За да осигурим защита на Вашите данни, ние въведохме технически и организационни мерки, които отговарят на изискванията на Регламента, и изискваме същото от трети страни доставчици на услуги, които използваме.

Когато използваме трети страни за предоставяне на услугите, например доставчици на електронна поща и инфраструктурни услуги, достъп до информация се дава на трети страни, само след подробен преглед на документацията и на това, дали покриват изискванията на Регламента. Този преглед внимателно разглежда компетентността на всяка трета страна, както и техническите и организационните мерки за защита на данните. Резултатите от този преглед са записани в писмен вид и споразумение за обработка на данни, което е в съответствие с член 28 от Регламента и е подписано с третата страна.

Данните ви се съхраняват само на защитени сървъри, достъпни само от няколко оторизирани служители. Когато използвате формуляр на нашия Уебсайт, за да ни изпратите данни, това предаване се извършва само чрез шифрована TLS връзка.

 

ДОСТЪП НА ДАННИТЕ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ, ДОСТАВЧИЦИ НА УСЛУГИ ОТ ТРЕТИ ДЪРЖАВИ ИЗВЪН ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ЕВРОПЕЙСКОТО ИКОНОМИЧЕСКО ПРОСТРАНСТВО

За да предоставяме нашите услуги, ние използваме услуги на трети страни, разположени извън Европейското икономическо пространство. За да защитим вашите лични данни в този случай, ние сме подписали специални споразумения за обработка на данни с тези доставчици на услуги.

Използваме следните доставчици на услуги на трети страни:

  • Доставчици на услуги, които ние използваме за изпращане на имейли;

  • Доставчици на услуги, които предлагат сървърно съхранение.

 

ЗАЛИЧАВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Ние съхраняваме и обработваме лични данни само докато е необходимо. Когато целта на обработката на лични данни е изпълнена, Вашите лични данни ще бъдат изтрити в съответствие с нашите правила за съхранение на лични данни, освен ако не сме законово задължени да ги запазим.

 

ВАШИТЕ ПРАВА

Според Регламента имате следните права, относно Вашите лични данни:

  • Право на достъп до Вашите лични данни;

  • Право на коригиране или изтриване на Вашите лични данни;

  • Право на изтриване (право „да бъдете забравени“);

  • Право на ограничаване на обработката на Вашите лични данни;

  • Право на възражение срещу обработката на личните Ви данни;

  • Право на преносимост на данните;

  • Право да получите потвърждение, че личните Ви данни се обработват от нас

Ако сте дали съгласието си за обработката на личните Ви данни, можете да оттеглите това съгласие по всяко време. Такова оттегляне на съгласие ще засегне само обработването на Вашите данни, след като то бъде дадено.

В случай че продължим да обработваме Вашите лични данни поради наличието на законни интереси, които надделяват над вашите законни интереси (съгласно член 6, параграф 1, буква „е“ от Регламента), можете да възразите срещу това обработване. Това е приложимо само в случаите, когато обработката на лични данни не е необходима, за да изпълним договор с Вас. За да се възползвате от подобно възражение, молим Ви да уточните основанията, въз основа на които не трябва повече да обработваме Вашите лични данни. Ние ще проверим обстоятелства около обработката на Вашите данни от нас и посочените от Вас основания и ще спрем да обработваме личните Ви данни или ще ви предоставим подробности за правното основание, на което продължаваме да обработваме Вашите лични данни.

 

КАК ДА УПРАЖНИТЕ ПРАВАТА СИ

В случай че желаете да упражните някое от посочените права, ще трябва да предоставите доказателство, че Вие сте лицето, за което се отнасят данните. Данните, които ще получите, включват данни, свързани с вас, източника на тези данни, получателите или видовете получатели, на които са били предоставени данните, и целите, за които са били съхранени данните. За да се възползвате от тези права, моля свържете се с представител на Администратора на горепосочения имейл адрес.

 

СИГУРНОСТ

Ние приемаме разумни технически и организационни предпазни мерки, за да предотвратим загуба, злоупотреба или промяна на Вашата лична информация.

 

Въведохме различни процедури за сигурност. Например, нашите политики за сигурност и поверителност периодично се преглеждат и усъвършенстват, когато е необходимо, и само упълномощен персонал има достъп до лични данни. Използваме защитен сървърен софтуер (SSL), за да шифроваме информацията, която въвеждате, преди да ни бъде изпратена, а базата ни с данни се съхранява в защитен център за данни. Въпреки че не можем да гарантираме, че загуба, злоупотреба или промяна на данни няма да се случи, ние полагаме максимални усилия да предотвратим това. 

Нашият Уебсайт може да съдържа връзки към други уебсайтове, които са извън нашия контрол и не са обхванати от тази Политика за поверителност („Уебсайтове на трети страни“). Ако посетите  Уебсайтове на трети страни, като използвате предоставени връзки, операторите на такива уебсайтове могат да събират информация от Вас, която ще бъде използвана от тях в съответствие с техните собствени правила за поверителност, които могат да се различават от нашите. Препоръчваме Ви да прегледате правилата за поверителност на тези Уебсайтове на трети страни, така че да разберете дали/как те събират и/или използват информация от Вас или от Вашия компютър.

 

ЖАЛБИ И СИГНАЛИ

Във всеки случай съгласно приложимото законодателство, когато считате, че обработването на лични данни, свързани с Вас, нарушава Регламента, имате право да подадете жалба до надзорния орган в държавата на обичайното Ви местопребиваване, мястото на работа или мястото на предполагаемото нарушение.

Надзорният орган, който е отговорен за наблюдението на прилагането на Регламента в България с цел защита на основните права и свободи на физическите лица във връзка с обработката на личните им данни, е Комисия за защита на личните данни („КЗЛД“), с който орган можете да се свържете по следния начин:

  • лично, на адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2;

  • с писмо, на адрес: гр. София, п.к. 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2;

  • по факс: 02/9153525;

  • на имейла на КЗЛД: kzld@cpdp.bg;

  • чрез сайта на КЗЛД на адрес: https://www.cpdp.bg/.

 

ЗА КОНТАКТИ

В случай че имате допълнителни въпроси или желаете да се свържете с нас, можете да направите това чрез нашия Уебсайт на адрес https://innovationcapital.bg. Когато го направите, данните, необходими за отговор на заявката Ви, ще бъдат автоматично запазени и обработени. Вашите данни няма да бъдат прехвърляни на трети страни, освен ако Администраторът има законно основание за това.

©2020 by Innovation Capital AD (Fund Management Company)

Innovation Capital Fund KDA is co-financed by the European Structural and Investment Funds under the Operational Programme for Innovation and Competitiveness 2014-2020 managed by the Fund Manager of Financial Instruments in Bulgaria